Španělskou kuchyni představí v rektorátní menze nový šéfkuchař

Ilustrační foto: pixabay.com
Thursday 17 February 2022, 7:57

Nový kuchařský tým, který od podzimu působí v menze Křížkovského, se představí Španělským týdnem. V jeho čele totiž stojí šéfkuchař Vít Mikula, zkušený kuchař, ale také specialista na španělskou kuchyni. Řadu let provozoval vlastní restauraci na ostrově Gran Canaria, kde se staral i o takové hosty, jako byl prezident Václav Havel.

V týdnu od 21. února 2022 proto připravila rektorátní menza speciální Španělský týden, během kterého na strávníky čeká každý den jedna „kanárská“ specialita. Pokud fandíte tomuto druhu jihoevropské kuchyně nebo jste jen zvědaví na novou posilu rektorátní menzy, můžete si již nyní objednat například klasickou španělskou paellu, arroz negro – černou rýži s kalamáry, tuňákové brambory či jinou specialitu ze vzdálených ostrovů.

Back

Privacy settings

We use cookies and any other network identifiers on our website that may contain personal data (e.g. about how you browse our website). We and some of the service providers we use have access to or store this data on your device. This data helps us to operate and improve our services. For some purposes, your consent is required to process data collected in this way. You can change or revoke your consent at any time (see the link at the bottom the page).

(Essential cookies enable basic functions and are necessary for the website to function properly.)
(Statistics cookies collect information anonymously. This information helps us to understand how our visitors use our website.)
(They are designed for promotional purposes, measuring the success of promotional campaigns, etc.)