Španělskou kuchyni představí v rektorátní menze nový šéfkuchař

Ilustrační foto: pixabay.com
Čtvrtek 17. únor 2022, 7:57

Nový kuchařský tým, který od podzimu působí v menze Křížkovského, se představí Španělským týdnem. V jeho čele totiž stojí šéfkuchař Vít Mikula, zkušený kuchař, ale také specialista na španělskou kuchyni. Řadu let provozoval vlastní restauraci na ostrově Gran Canaria, kde se staral i o takové hosty, jako byl prezident Václav Havel.

V týdnu od 21. února 2022 proto připravila rektorátní menza speciální Španělský týden, během kterého na strávníky čeká každý den jedna „kanárská“ specialita. Pokud fandíte tomuto druhu jihoevropské kuchyně nebo jste jen zvědaví na novou posilu rektorátní menzy, můžete si již nyní objednat například klasickou španělskou paellu, arroz negro – černou rýži s kalamáry, tuňákové brambory či jinou specialitu ze vzdálených ostrovů.

Zpět

Nastavení cookies a ochrany soukromí

Na našich webových stránkách používáme soubory cookies a případné další síťové identifikátory, které mohou obsahovat osobní údaje (např. jak procházíte naše stránky). My a někteří poskytovatelé námi využívaných služeb, máme k těmto údajům ve Vašem zařízení přístup nebo je ukládáme. Tyto údaje nám pomáhají provozovat a zlepšovat naše služby. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je vyžadován Váš souhlas. Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit nebo odvolat (odkaz najdete v patě stránek).

(Technické cookies nezbytné pro fungování stránek. Neobsahují žádné identifikační údaje.)
(Slouží ke statistickým účelům - měření a analýze návštěvnosti. Sbírají pouze anonymní data.)
(Jsou určeny pro propagační účely, měření úspěšnosti propagačních kampaní apod.)