Na Zelený čtvrtek speciální obědové menu a zkrácená otevírací doba

Ilustrační foto: Vojtěch Duda
Úterý 28. březen 2023, 9:59 – Text: Gabriela Sýkorová Dvorníková

Nejen špenát najdou na Zelený čtvrtek v obědovém menu návštěvníci univerzitních menz. V tento totiž den budou součástí každého jídla z nabídky hotovek i další zelené suroviny. Na jídelníčku je tak na 6. dubna kromě hráškové polévky kuřecí stehno se zelenou nádivkou, rybí filé s chřestovou omáčkou, vepřový steak s fazolkami, minutkové thajské zelené kari i postní lasagne se špenátem nebo smažená brokolice. Mezi jídly zůstávají i klasické pokrmy, ale i mezi nimi je možno objednat si například bezmasé smažené žampiony.

Kromě speciálního výběru jídla přinese den před státním svátkem (a prázdninový den pro školní děti) také zkrácenou otevírací dobu. Menzy i bistra FreshUP budou zavírat už v půl třetí.

Zpět

Nastavení cookies a ochrany soukromí

Na našich webových stránkách používáme soubory cookies a případné další síťové identifikátory, které mohou obsahovat osobní údaje (např. jak procházíte naše stránky). My a někteří poskytovatelé námi využívaných služeb, máme k těmto údajům ve Vašem zařízení přístup nebo je ukládáme. Tyto údaje nám pomáhají provozovat a zlepšovat naše služby. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je vyžadován Váš souhlas. Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit nebo odvolat (odkaz najdete v patě stránek).

(Technické cookies nezbytné pro fungování stránek. Neobsahují žádné identifikační údaje.)
(Slouží ke statistickým účelům - měření a analýze návštěvnosti. Sbírají pouze anonymní data.)
(Jsou určeny pro propagační účely, měření úspěšnosti propagačních kampaní apod.)